9. Lukon tietojen lukeminen sovelluksella

Lukkojen avaamisen lisäksi sovellusta voidaan käyttää myös lukon tietojen, kuten lukon sarjanumeron, ohjelmistoversion ja ohjelmointitilan, lukemiseen. Huomaa: lukon tiedot voidaan lukea vain iLOQ S50 -lukoista.

Lukon tietojen lukeminen:

1. Paina Lukon tiedot -painiketta (lukkokuvake).

2. Aktivoi NFC-toiminto painamalla Read (Lue) -painiketta. Näyttöön tulee Ready to Scan (Valmis skannaukseen) -ilmoitus.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence   A picture containing text, screenshot, diagram, font

Description automatically generated   A screen shot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

3. Aseta puhelimen NFC-antennin sisältävä alue lukon antenninupin läheisyyteen. Pidä puhelinta paikallaan, kunnes lukon tiedot tulevat näkyviin sovellukseen.

4. Poistu lukon tietojen lukunäytöstä painamalla Valmis-painiketta tai skannaa toinen lukko toistamalla vaihe 2.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence