11. Lukitusjärjestelmän järjestelmänvalvojan viestit

Lukitusjärjestelmän järjestelmänvalvoja voi lähettää hallintajärjestelmästä viestejä puhelinavainten käyttäjille. Viestit voivat sisältää esimerkiksi yleisiä tietoja, vastaanotettuihin avaimiin liittyviä lisätietoja jne. Sovelluksen viestit ovat yksisuuntaisia, eli sovellus voi vastaanottaa järjestelmänvalvojan viestejä hallintajärjestelmästä, mutta viesteihin ei voi vastata.

Vastaanotettujen viestien tarkasteleminen:

1. Avaa sovellus.
  2. Avaa vastaanotettu viesti painamalla Messages (Viestit) -painiketta.

Voit poistaa viestejä painamalla viestinäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa roskakoripainiketta. Ota huomioon, että kaikki viestit poistetaan heti.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence