10. Avaimen päivitys

iLOQ S50 -sovellusta voi käyttää myös iLOQ K55S.2-avainfobien ja iLOQ K5 -avainten kulkualueiden päivittämiseen. Kulkualueita hallinnoi pääkäyttäjä. Ainoastaan pääkäyttäjä voi lähettää kulkualuepäivityksiä avainfobeihin tai avaimiin.

Avaa Avaimen päivitys -näkymä painamalla näytön alaosassa olevaa Avaimen päivitys -painiketta. Valitse Avaimen päivitys -näkymässä joko avaimen tai avainfobin kuvake päivitettävän välineen mukaan. Päivitä avain tai avainfob puhelimen näytön ohjeiden mukaan.

Huomaa: Android-puhelimissa avainten ja avainfobien päivittämistä varten riittää, että sovellus toimii taustalla. Voit päivittää avaimen pitämällä sitä puhelimen NFC-alueen lähellä, kun sovellus toimii taustalla. Voit päivittää avainfobin painamalla siinä olevaa painiketta ja pitämällä sitä puhelimen NFC-alueen lähellä, kun sovellus toimii taustalla.

Huomaa: iLOQ K55S.1 -avainfobit täytyy päivittää iLOQin FobApp-sovelluksen avulla.

A hand holding a cell phone

Description automatically generated  A screen shot of a phone

Description automatically generated  A screenshot of a phone

Description automatically generated A screenshot of a phone