3. Sijaintitietojen käyttöluvat

Lukitusjärjestelmän järjestelmänvalvoja voi ottaa sijaintivaatimuksen käyttöön puhelinavaimelle. Tämä turvaominaisuus tallentaa käyttäjän sijainnin avaimen lokiin joka kerta, kun lukko avataan tai suljetaan.

Jos puhelinavaimen käyttö vaatii sijaintia, iLOQ S50 -sovellus kysyy lupaa sijaintitietojen käyttöön.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

Tarkista, että seuraavat asetukset ovat valittuina puhelimessasi optimaalisen toiminnan varmistamiseksi:

• Sijaintipalvelut ovat käytössä
  • iLOQ S50 -sovelluksella on sijaintitietojen käyttölupa
  • iLOQ S50 -sovellus voi käyttää tarkkaa sijaintia (kaikki iOS-järjestelmät)

iLOQ S50 -sovellus tarkistaa sijainnin vain silloin, kun NFC-yhteys on muodostettu lukkoon.

Lukitusjärjestelmän nimen vieressä näkyy pieni merkkivalo, joka ilmaisee, että sijaintisi kirjataan joka kerta, kun avaat/suljet lukon.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence