2.1 Sovelluksen asentaminen iLOQ:n rekisteröintiviestistä (tekstiviesti tai sähköpostiviesti)

Android-puhelimella:

1. Avaa tekstiviestinä tai sähköpostiviestinä saamasi iLOQ:n rekisteröintiviesti ja paina siinä olevaa linkkiä. Ohjesivu avautuu oletusselaimeesi.
  2. Paina GET IT ON Google Play (Hanki Google Play -kaupasta) -painiketta. Sinut ohjataan iLOQ S50 -sovelluksen asennussivulle Google Play -palvelussa.
  3. Paina Install (Asenna) -painiketta. Kun sovellus on asennettu, paina OPEN (Avaa) -painiketta.
  4. Lue Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus ja Tietosuojakäytäntö. Kun olet lukenut molemmat asiakirjat, siirry takaisin sovellukseen, hyväksy ehdot ja jatka sovelluksen käyttöä painamalla AGREE AND CONTINUE (Hyväksy ja jatka). Sovellus avautuu ja näyttöön tulee viesti Not registered (Ei rekisteröity). Tämä johtuu siitä, että sovellus on asennettu, mutta sitä ei ole vielä rekisteröity minkään lukitusjärjestelmän avaimeksi. Jatka lukuun 2.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence A picture containing text, screenshot, font, brand

Description automatically generated   A screenshot of a document

Description automatically generated with low confidence   A picture containing text, screenshot, font, brand

Description automatically generated   A picture containing text, screenshot, software, operating system

Description automatically generated

Huawei-puhelimella:

1. Avaa iLOQ:n rekisteröintiviesti ja paina linkkiä. Ohjesivu avautuu oletusselaimeesi.
  2. Paina EXPLORE IT ON AppGallery (Tutustu AppGalleryssa) -painiketta. Sinut ohjataan iLOQ S50 -sovelluksen asennussivulle AppGalleryssa.
  3. Paina INSTALL (Asenna) -painiketta. Kun sovellus on asennettu, paina OPEN (Avaa) -painiketta.
  4. Lue käyttöoikeussopimus ja tietosuojakäytäntö. Kun olet lukenut molemmat asiakirjat, siirry takaisin sovellukseen, hyväksy ehdot ja jatka sovelluksen käyttöä painamalla AGREE AND CONTINUE (Hyväksy ja jatka). Sovellus avautuu ja näyttöön tulee viesti Not registered (Ei rekisteröity). Tämä johtuu siitä, että sovellus on asennettu, mutta sitä ei ole vielä rekisteröity minkään lukitusjärjestelmän avaimeksi. Jatka lukuun 2.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated   A screenshot of a phone

Description automatically generatedA picture containing text, screenshot, font, brand

Description automatically generated   A screenshot of a document

Description automatically generated with low confidence   A picture containing text, screenshot, font, brand

Description automatically generated   A picture containing text, screenshot, software, operating system