8. Lukitusjärjestelmän tiedot

Pääset Lukitusjärjestelmän tiedot -näkymään valitsemalla lukitusjärjestelmän nimen Lukitusjärjestelmät-näkymästä.

A screenshot of a phone

Description automatically generated

Lukitusjärjestelmän tiedot -näkymästä näet seuraavat tiedot:

• Lukitusjärjestelmän nimi: Lukitusjärjestelmän nimi.
  • Avaimen päivitystila: Kertoo päivämäärän, jolloin avain on viimeistään päivitettävä, ja ilmoittaa, jos avain on päivitettävä heti. Jos voimassaoloaikaa on jäljellä alle 24 tuntia, jäljellä oleva aika näytetään tunteina ja minuutteina.
  • Avaustapahtuman sijainnin kirjaaminen: Tämä turvaominaisuus tallentaa käyttäjän sijainnin lukon lokiin aina, kun lukko avataan tai suljetaan.

Huomaa: Avaimen päivitystila- ja Avaustapahtuman sijainnin kirjaaminen -kohdat näkyvät vain, jos avaimen pääkäyttäjä on ottanut kyseiset asetukset käyttöön.

A screen shot of a blue screen Description automatically generated