2.1 Sovelluksen asentaminen iLOQ:n rekisteröintiviestistä (tekstiviesti tai sähköpostiviesti)

1. Avaa tekstiviestinä tai sähköpostiviestinä saamasi iLOQ:n rekisteröintiviesti ja paina siinä olevaa linkkilä. Ohjesivu avautuu oletusselaimeesi.

2. Paina Download on the App Store (Lataa App Storesta) -painiketta. Sinut ohjataan iLOQ S50 -sovelluksen asennussivulle App Storessa.

3. Paina GET (Hae) -painiketta (tai Download (Lataa) -painiketta, jos asennat sovelluksen uudelleen). Kun sovellus on ladattu, paina OPEN (Avaa) -painiketta.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

4. iLOQ S50 -sovellus aukeaa ja pyytää lupaa lähettää sinulle ilmoituksia. Kun olet antanut sovellukselle luvan lähettää ilmoituksia, lukitusjärjestelmän järjestelmänvalvoja voi lähettää viestejä puhelinavaimen käyttäjille hallintajärjestelmästä. Valitse Allow (Salli), jos haluat saada ilmoituksia lukitusjärjestelmän järjestelmänvalvojalta.

5. Sovellus näyttää viestin, että maksukortit ja mobiilikortit eivät toimi silloin, kun iLOQ S50 -sovellusta käytetään lukon avaamiseen. Paina OK sulkeaksesi ilmoituksen.

6. Lue Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus ja Tietosuojakäytäntö.

A screenshot of a message

Description automatically generated with medium confidence A picture containing text, screenshot, font, design

Description automatically generated A screenshot of a document

Description automatically generated with low confidence A picture containing text, screenshot, font, design

Description automatically generated

7. Kun olet lukenut molemmat asiakirjat, siirry takaisin sovellukseen ja hyväksy ehdot ja jatka sovelluksen käyttöä painamalla Agree & Continue (Hyväksy ja jatka).

8. Sovellus avautuu ja näyttöön tulee viesti Not registered (Ei rekisteröity). Tämä johtuu siitä, että sovellus on asennettu, mutta sitä ei ole vielä rekisteröity minkään lukitusjärjestelmän avaimeksi. Jatka lukuun 4.