10. Sleutel bijwerken

De iLOQ S50-app kan ook worden gebruikt om toegangsrechten bij te werken voor iLOQ K55S.2-sleutelfobs en iLOQ K5-sleutels. De toegangsrechten worden beheerd door een beheerder, en alleen deze kan updates van toegangsrechten naar uw sleutelfob of sleutel sturen.

Druk op de knop Sleutel bijwerken onderaan het display om naar de weergave Sleutel bijwerken te gaan.Kies in de weergave Sleutel bijwerken het sleutel- of sleutelfobpictogram afhankelijk van wat u wilt bijwerken. Volg daarna de instructies op het telefoonscherm om de update uit te voeren.

Bij het gebruik van Android-telefoons kunnen sleutels en sleutelfobs worden bijgewerkt terwijl de S50-app op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u een sleutel wilt bijwerken, houdt u deze dicht bij het NFC-gedeelte van uw telefoon terwijl de app op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u een sleutelfob wilt bijwerken, drukt u op de knop op de sleutelfob en houdt u de sleutelfob dicht bij het NFC-gedeelte van uw telefoon terwijl de app op de achtergrond wordt uitgevoerd.

De iLOQ K55S.1-sleutelfobs dienen met de iLOQ FobApp te worden bijgewerkt.

A hand holding a cell phone

Description automatically generated  A screen shot of a phone

Description automatically generated  A screenshot of a phone

Description automatically generated A screenshot of a phone