7.Kulkualueiden hallinta

<<6.Pohjakuvien hallinta

8.Lukkojen lisääminen ja tilaaminen>>

Kulkualueet määrittävät avainten ja lukkojen väliset suhteet. Kun avaimella ja lukolla on vähintään yksi yhteinen kulkualue, avaimella voi avata lukon. Hyvin suunnitellut kulkualueet ovat turvallisen lukoston perusta, joten laadi kulkualueet niin, että käyttäjät pääsevät vain sinne, minne heidän on välttämätöntä päästä. Kulkualueet kannattaa luoda ennen lukkoja ja avaimia, jotta kulkualueet voidaan lisätä suoraan lukoille ja avaimille.

Kulkualueet löydät Managerista kohdasta "Lisätiedot" > "Selaa kulkualueita".Uuden kulkualueen voit lisätä valitsemalla yläpalkista painikkeen "Lisää kulkualue"

• Ensimmäinen kulkualue kattaa yleensä kaikki tilat, ja sitä käytetään yleisavaimen ohjelmointiin

Jos haluat muokata tai poistaa kulkualueita, paina "Muokkaustila"-painiketta, tee tarvittavat muutokset ja tallenna muutokset painamalla "Muokkaustila"-painiketta uudelleen.

Voit lisätä ja poistaa avaimia tai lukkoja kulkualueille painamalla kulkualuetta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "lisää/poista avaimia" tai "lisää/poista lukkoja"

Lisätietoa kulkualueista ja niiden hallinnasta Managerin käyttöoppaassa