5.Vyöhykkeiden ja kiinteistöjen hallinta

<<4.Vyöhykkeet ja kiinteistöt

6.Pohjakuvien hallinta>>

Uusia vyöhykkeitä voit lisätä valitsemalla "Lisätiedot" > "Selaa vyöhykkeitä" > "Lisää vyöhyke" ja seuraamalla ohjattua lisäystoimintoa. "Selaa vyöhykkeitä"-painikkeen takaa voit myös hallita, ketkä henkilöt ovat milläkin vyöhykkeellä. Huomaa, että sama henkilö voi olla useammalla eri vyöhykkeellä, eli henkilön lisääminen uudelle vyöhykkeelle ei poista häntä aikaisemmalta vyöhykkeeltä.

Kiinteistöjä voit lisätä valitsemalla "Ylläpito" > "Muokkaa kiinteistöjä", ottamalla muokkaustilan käyttöön, valitsemalla uuden kiinteistön tason ja painamalla hiiren kakkospainikkeella "Lisää"

Lukkoja, avaimia ja muita kohteita voit siirtää vyöhykkeiden tai kiinteistöjen välillä Managerissa niiden omien selausikkunoiden kautta valitsemalla halutut kohteet, painamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Vaihda vyöhyke".

Jos haluat poistaa vyöhykkeen, varmista, että sille ei ole määritelty kohteita. Muuten vyöhykkeen poisto ei onnistu. Laita sitten vyöhykenäkymässä muokkaustila päälle, valitse poistettavat vyöhykkeet, paina hiiren kakkosnappia ja valitse "Poista"

Lisää kiinteistöjen hallinnasta Managerin käyttöohjeessa

Lisää vyöhykkeiden hallinnasta Managerin käyttöohjeessa