13.Aikaprofiilit ja kalenteriohjaus

<<12.Lokit ja raportit

Aikaprofiileilla voit rajoittaa avaimen käyttöä viikkotasolla niin, että se käy lukkoihin vain tiettyinä viikonpäivinä ja/tai tietyllä aikavälillä. Aikaprofiileja on kahdenlaisia:

• Kiinteä aikaprofiili on kaikilla profiilin avaimilla sama, eli sitä voi käyttää silloin kun halutaan isommalle joukolle samat aikarajoitukset ilman, että saman aikaprofiilin säätämistä ryhmän jokaiselle avaimelle erikseen.
  • Muokattava aikaprofiili mahdollistaa avainkohtaiset aikarajoitukset, jolloin esimerkiksi palvelimen ylläpitäjälle voidaan antaa laajemmat kulkuoikeudet, kuin muille huoneen käyttäjille. Avaimessa muokattava aikaprofiili saa lähtökohtaisesti profiilin oletuskäyttöajat, jonka lisäksi sille voidaan määritellä lisää avainkohtaisia käyttöaikoja.

Lisää uusi aikaprofiili valitsemalla "Lisätiedot" > "Selaa aikaprofiileja" ja "Lisää aikaprofiili". Sitten voit nimetä aikaprofiilin, lisätä sille kuvauksen ja määrittää aikarajoitukset, jolloin avainta VOI käyttää sekä valita, onko aikaprofiili kiinteä vai muokattava.

Ohjauskalenterilla ovesta kulkemista voidaan ohjailla verkon kautta, jos ovessa on ovimoduuli, joka on yhteydessä Internetiin. Ovimoduulin lisäämisestä voit lukea lisää Managerin käyttöohjeesta.

Kun olet lisännyt ovimoduulin Manageriin, tulee kalenteriohjaus aktivoida erikseen valitsemalla "Ylläpito" > "Selaa verkkomoduuleja", valitsemalla halutun ovimoduulin hiiren kakkospainikkeella ja painamalla "Muokkaa reletietoja". Sen jälkeen valitse "Releet"-välilehti ja rastita "Kalenteriohjattavissa"-ruutu. Tämän jälkeen voit muokata kalenteriohjauksia Managerissa valitsemalla "Lisätiedot" > "Kalenteriohjatut ovet"

Lisää aikaprofiileista Managerin käyttöohjeessa

Lisää kalenteriohjauksesta Managerin käyttöohjeessa