10.Avainten lisääminen ja ohjelmointi

<<9.Henkilöiden hallinta ja henkilöroolit

11.Avainten poistaminen käytöstä>>

Avaimia voit lisätä avainten selausnäkymässä kohdassa "Tiedot" > "Selaa avaimia", jonka jälkeen paina "lisää avaimia"-painiketta. Avainta ei tarvitse heti liittää fyysiseen avaimeen, vaan sen voi ensin luoda tähän näkymään ja ohjelmoida myöhemmin. S50-puhelinavaimen voit lähettää puhelimeen heti luomisprosessin jälkeen. S5-avaimet ja avainfobit täytyy tilata ja ohjelmoida ennen käyttöönottoa.

Avaimen tilaamisella tarkoitetaan sitä, että sen tiedot lähetetään iLOQ Cloud –palvelimelle ja se valmistellaan ohjelmointia varten Managerissa.

Fyysiset avaimet ja avainfobit ohjelmoidaan ensimmäisen kerran Managerilla ja ohjelmointiavaimella yhdessä. Ensimmäisen ohjelmoinnin jälkeen uudelleenohjelmointi voidaan tehdä pelkällä ohjelmointiavaimella. Avainten ohjelmoinnin vaiheet löydät kokonaisuudessaan täältä.

Lisää avainten tilaamisesta Managerin käyttöohjeessa

Lisää avainten lisäämisestä Managerin käyttöohjeessa