9.Henkilöiden halinta ja henkilöroolit

<<8. Lukkojen lisääminen ja tilaaminen

10. Avainten lisääminen ja ohjelmointi>>

Löydät henkilöt Managerin valikosta kohdasta "Tiedot" > "Selaa henkilöitä"

Voit lisätä listalle yhden henkilön tiedot käsin tai joukkolisätä useamman ihmisen kerralla Excel-taulukkotiedostosta. Yksittäistä henkilöä lisätessä voit painaa ”lisää henkilön perustiedot” tai ”lisää henkilö ja käyttöoikeudet ja roolit” ja täyttää avautuvaan kaavakkeeseen uuden henkilön tiedot.

Jos haluat tuoda usean henkilön tiedot Excel-tiedostosta, avaa "Selaa henkilöitä"-näkymä ja Excel-tiedosto vierekkäin ja siirtele sarakkeet Excel-tiedostossa niin, että tiedot vastaavat sarakkeita Managerissa. Sen jälkeen paina Managerissa "Tiedot" > "Muokkaustila", kopioi Excelistä ne rivit, joilta haluat siirtää henkilöiden tiedot Manageriin, valitse Managerista alin rivi painamalla sen reunassa olevaa tähtinappia ja liitä tiedot joko hiiren kakkosnapilla aukeavalla valikolla tai painamalla ctrl+v. Muista poistaa muokkaustila painamalla Muokkaustila-painiketta uudelleen.

Henkilöiden tietoja voit muokata painamalla muokkaustilan päälle ja klikkaamalla taulukosta tietoa, jonka haluat muuttaa, kirjoittamalla uuden tiedon soluun ja sen jälkeen painamalla Muokkaustila-painiketta uudelleen. Voit myös poistaa henkilöitä muokkaustilassa painamalla hiiren kakkosnappia ja valitsemalla ”Poista”. Muista aina tallentaa tiedot painamalla "Muokkaustila"-painiketta uudelleen.

"Henkilöroolit" ovat yksinkertaisesti niputettuja kulkuoikeuksia. Esimerkiksi siivoojille ei kannata säätää kulkuoikeuksia kaikkiin siivottaviin tiloihin erikseen, vaan kannattaa luoda yksi ”siivooja”-henkilörooli, jonka voi antaa henkilölle, joka tarvitsee pääsyn kulkualueille, joille siivoojan tarvitsee päästä. voit muokata painamalla henkilön kohdalla hiiren kakkospainiketta, valitsemalla ”Lisätiedot” ja valitsemalla ”Roolit”-välilehdet.

Lisätietoa henkilöistä ja niiden hallinnasta Managerin käyttöohjeessa