11.Avainten poistaminen käytöstä

<<10.Avainten lisääminen ja ohjelmointi

12.Lokit ja raportointi>>

S5-avaimet ja S50-avainfobit on helpointa ja turvallisinta poistaa käytöstä tyhjentämällä ja poistamalla ne Managerista. Tämän voit tehdä valitsemalla "Tiedot" > "Selaa avaimia", painamalla hiiren kakkospainikkeella avainta ja valitsemalla "Palauta ja tyhjennä avain". Myös S50-puhelinavaimen voi poistaa tällä tavalla, mutta jos puhelin on offline-tilassa ja avaimelle ei ole määritelty vanhentumisaikaa, on hyvä varmistaa, että lista varmasti siirtyy lukkoihin etenkin, jos lukkoja käytetään harvemmin.

Jos avainta tai avainfobia ei saada fyysisesti paikan päälle, esimerkiksi tilanteessa, jossa avain on hukkunut tai varastettu, avain voidaan asettaa estolistalle, jolloin sitä ei voi enää käyttää lukoissa, joihin estolista on päivitetty. Estolista päivittyy lukkoihin sitä mukaa, kun päivitetyn estolistan sisältävää avainta käytetään lukossa. Huomaa, että estolistalla voi olla enintään 500 avainta vyöhykettä kohden.

Lisää avainten palauttamisesta ja tyhjentämisestä Managerin käyttöohjeessa

Lisää estolistoista ja niiden käytöstä Managerin käyttöohjeessa