8.Lukkojen lisääminen ja tilaaminen

<<7.Kulkualueiden hallinta

9.Henkilöiden hallinta ja henkilöroolit>>

Lukot ovat Managerissa oletuksena aluksi vain loogisia lukkoja, eli nollia ja ykkösiä Managerin tiedoissa. Looginen lukko sitten ohjelmoidaan fyysiseen lukkoon ja asennetaan sille tarkoitettuun paikkaan.

Looginen lukko luodaan Managerissa kohdasta "Tiedot" > "Selaa lukkoja" > "Lisää lukko"

Lisää lukon sijoitus, tulosuunta, lukituskohde, lukkosylinteri, vyöhyke ja lukon tyyppi ja valitse, onko lukossa kellopiiriä, kerääkö lukko lokia, käytetäänkö lukon kanssa API-kulkualueita ja vaaditaanko lukon kanssa tunnistautumista verkon kautta (S50).

S50-lukoissa tämän jälkeen tulee vielä täydentää tarpeellisia lisätietoja. Nämä ovat tärkeitä lukon asennuksen kannalta.

Tämän jälkeen lukolle tulee määritellä kiinteistö, kulkualueet ja tarvittaessa myös aikaprofiilit. Kun looginen lukko on luotu, sen voi joko jättää suunnittelutilaan, tilata tai tilata ja ohjelmoida.

Lukot ohjelmoidaan ensimmäisellä kerralla käyttämällä ohjelmointiavainta Manager-ohjelmiston kanssa. Kun lukot on kerran ohjelmoitu koneella, ne voidaan ohjelmoida pelkällä ohjelmointiavaimella tai Online-lukkojen tapauksessa myös etänä Manager-ohjelman kautta. Lukkojen ohjelmointi kokonaisuudessaan käydään läpi täällä

Lisätietoa lukkojen tilaamisesta Managerin käyttöohjeessa

Litätietoa lukkojen ohjelmoinnista Managerin käyttöohjeessa