3. Ohjelmiston lataus, asennus ja käyttöönotto

<<2. Lukoston suunnittelu

4. Vyöhykkeet ja kiinteistöt>>

Mitä Tarvitset?

• Tietokone, jossa on Windows 7 tai uudempi käyttöjärjestelmä ja .NET Framework 4.8 tai uudempi.
    • Managerin asennus Mac-koneille ei onnistu, sillä niille ei saa .NET Frameworkiä
  • Vuosittainen iLOQ S5/S50 -lisenssi
  • Ohjelmointiavain

Lataa Manager-ohjelmiston asennusohjelma täältä

Ensimmäinen asennus koneelle tulee tehdä käyttäjällä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet koneen käyttöön. Muille käyttäjille asennus voidaan tehdä ilman järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Aja asennusohjelma läpi ja käynnistä Manager, jolloin saat tämännäköisen sivun

• Palvelun osoite pitäisi olla automaattisesti oikein, mutta jos kirjautumisessa on ongelmia, tarkista osoite materiaalista, jonka olet saanut lukoston mukana
  • Palvelun koodi on oman lukostosi yksilöllinen tunnus, jonka löydät kirjautumistiedoistasi
  • Asiakkaan nimi on itse valitsemasi nimi koko lukostolle

Tallenna nämä tiedot painamalla tallennuskuvaketta, liitä ohjelmointiadapteri tietokoneeseen, laita ohjelmointiavain adapteriin. Managerin tunnistettua ohjelmointiavaimen syötä tunnuksesi ja salasanasi ja paina sitten ”Kirjaudu”

Tarkemmat tiedot ohjelmointilaitteiston asennuksesta löydät täältä.