12.Lokit ja raportit

<<11.Avainten poistaminen käytössä

13.Aikaprofiilit ja kalenteriohjaus>>

5S-avainten ja S50-avainfobien lokit tulee siirtää Manageriin ohjelmointiavaimella tai ohjelmointiadapterilla. S50-puhelinavaimet lähettävät lokitietonsa automaattisesti iLOQ Cloud -palvelimelle. Lokit saat Cloudista Manageriin valitsemalla "Tiedot" > "Selaa lukkoja", painamalla haluttua lukkoa hiiren kakkosnapilla ja valitsemalla "Lähetä lukolle" > "Lokihakupyyntö". Tällä tavalla voit saada lokitietoja Manageriin myös Online-laitteista.

Offline-lukoista lokit voi käydä keräämässä ohjelmointiavaimella, josta lokit saa iLOQ Cloud’iin kytkemällä ohjelmointiavaimen tietokoneeseen, jossa on Internet-yhteys.

Lokeja voit tarkastella valitsemalla "Ylläpito" > "Selaa lukkolokeja". Yhtä lukkoa voit tarkastella kaksoisnapauttamalla haluamaasi lukkoa. Jos haluat tarkastella useampaa lukkoa kerralla, valitse haluamasi suodattimet ja paina "Hae lukkolokit"-näppäintä.

iLOQ 5 Series Manager sisältää paljon tietoa avaimista, lukoista ja muista lukoston osista. Voit tehdä näistä tiedoista raportteja avaamalla ne ruudukkonäkymään, napauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Tulosta" > "Selausnäkymä esikatseluun". Näkymässä on useita erilaisia toimintoja ja työkaluja raporttien selaukseen. Työkalujen selitykset löydät Managerin käyttöohjeesta.