11. Berichten van de beheerder van het vergrendelingssysteem

De beheerder van het vergrendelingssysteem kan vanuit het beheersysteem berichten naar gebruikers van telefoonsleutels sturen. Hiervoor is runtime-toestemming vereist van de gebruiker (Android versies 12 en 13).

Berichten kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op het delen van algemene informatie, aanvullende informatie over ontvangen sleutels, enz. Berichten worden eenzijdig in de app verzonden, wat inhoudt dat u berichten van het beheersysteem in de app kunt ontvangen, maar deze niet kunt beantwoorden.

Ontvangen berichten weergeven:

1. Open de app
  2. Druk op de knop Berichten om het ontvangen bericht weer te geven

U kunt berichten verwijderen door op de knop Prullenbak in de rechterbovenhoek van de berichtenweergave te drukken. Opmerking: alle berichten worden in één keer verwijderd.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence A picture containing text, screenshot, software, operating system