3. Locatiemachtigingen

Uw beheerder van het vergrendelingssysteem kan een locatievereiste inschakelen voor uw telefoonsleutel. Dit is een beveiligingsfunctie waarbij de locatie van een gebruiker wordt opgeslagen in audittrails van de sleutel voor elke gebeurtenis waarbij het slot wordt ontgrendeld of vergrendeld.

Wanneer de locatievereiste is ingeschakeld voor uw telefoonsleutel, zal de iLOQ S50-app toestemming vragen om locatiegegevens te gebruiken.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

Controleer voor optimaal resultaat of de volgende instellingen zijn ingesteld op uw telefoon:

• Locatieservices ingeschakeld
  • Locatietoestemming ingeschakeld voor de iLOQ S50-app
  • Nauwkeurige locatie ingeschakeld voor de iLOQ S50-app (alle versies van iOS)

De iLOQ S50-app controleert de locatie uitsluitend wanneer er een NFC-verbinding tot stand wordt gebracht met het slot.

Er wordt een kleine indicator weergegeven naast de naam van het vergrendelingssysteem, wat aangeeft dat uw locatie wordt genoteerd bij elke ontgrendelings- en vergrendelingsgebeurtenis.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence