10. Sleutel bijwerken

De iLOQ S50-app kan ook worden gebruikt om toegangsrechten bij te werken voor iLOQ K55S.2-sleutelfobs en iLOQ K5-sleutels. De toegangsrechten worden beheerd door een beheerder, en alleen deze kan updates van toegangsrechten naar uw sleutelfob of sleutel sturen.

Druk op de knop Sleutel bijwerken onderaan het display om naar de weergave Sleutel bijwerken te gaan. Kies in de weergave Sleutel bijwerken het sleutel- of sleutelfobpictogram afhankelijk van wat u wilt bijwerken. Volg daarna de instructies op het telefoonscherm om de update uit te voeren.

De iLOQ K55S.1-sleutelfobs dienen met de iLOQ FobApp te worden bijgewerkt.

A screen shot of a lock

Description automatically generated   A hand holding a phone

Description automatically generated  A screen shot of a computer

Description automatically generated A screen shot of a phone

Description automatically generated A green screen with a check mark