6. Bevestiging openen/sluiten slot

De beheerder van het vergrendelingssysteem kan een bevestiging openen/sluiten slot voor het vergrendelingssysteem instellen. Als dit is ingeschakeld, wordt u gevraagd om bij het openen of sluiten van sloten waarvoor gebruikersgegevens en lezen via NFC voor zowel het openen als sluiten zijn vereist (bijvoorbeeld bepaalde hangsloten) te bevestigen welke handeling (openen of sluiten) u heeft uitgevoerd. U selecteert de juiste optie op het display om dit te bevestigen.

Deze selectie heeft geen enkele invloed op het slot zelf en wordt uitsluitend gebruikt voor het vastleggen van vergrendelingsgebeurtenissen.

A screenshot of a lock number