2.1 De app installeren via het registratiebericht van iLOQ (sms of e-mail)

1. Open het registratiebericht van iLOQ dat via sms of e-mail aan u is gestuurd en druk op de koppeling. De instructiepagina wordt geopend in uw standaardbrowser.

2. Druk op de knop Downloaden uit de App Store. U wordt doorgestuurd naar de installatiepagina van de iLOQ S50-app in de App Store.

3. Druk op de knop DOWNLOAD (of Downloaden als u de app opnieuw installeert). Druk op de knop OPEN nadat de app is gedownload.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence     A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

4. De iLOQ S50-app wordt geopend en u wordt gevraagd of u meldingen wilt ontvangen. Wanneer er toestemming wordt verleend voor meldingen, kan de beheerder van het vergrendelingssysteem vanuit het beheersysteem berichten naar gebruikers van telefoonsleutels sturen. Druk op Toestaan als u meldingen van de beheerder van het vergrendelingssysteem wilt ontvangen.

5. De app toont een melding waarin wordt uitgelegd dat betaalpassen en passen in de Wallet niet zullen functioneren wanneer de iLOQ S50 app wordt gebruikt om een slot te ontgrendelen. Druk op OK om de melding te sluiten.

6. Lees de EULA (licentieovereenkomst voor eindgebruikers) en het privacybeleid.

A screenshot of a message

Description automatically generated with medium confidence A picture containing text, screenshot, font, design

Description automatically generated A screenshot of a document

Description automatically generated with low confidence A picture containing text, screenshot, font, design

Description automatically generated

7. Ga nadat u beide documenten hebt gelezen terug naar de app en druk op Akkoord en doorgaan om de voorwaarden te accepteren en door te gaan met het gebruiken van de app.

8. De app wordt geopend en de melding Niet geregistreerd wordt weergegeven. De app is namelijk wel geïnstalleerd, maar is nog niet geregistreerd als sleutel voor een vergrendelingssysteem. Ga door naar hoofdstuk 4.