2.1 De app installeren via het registratiebericht van iLOQ (sms of e-mail)

Android-telefoons:

1. Open het registratiebericht van iLOQ dat via sms of e-mail aan u is gestuurd en druk op de koppeling. De instructiepagina wordt geopend in uw standaardbrowser.
  2. Druk op de knop DOWNLOADEN van Google Play. U wordt doorgestuurd naar de installatiepagina van de iLOQ S50-app op Google Play.
  3. Druk op de knop Installeren. Druk op de knop OPENEN nadat de app is geïnstalleerd.
  4. Lees de EULA (licentieovereenkomst voor eindgebruikers) en het privacybeleid. Ga nadat u beide documenten hebt gelezen terug naar de app en druk op AKKOORD EN DOORGAAN om de voorwaarden te accepteren en door te gaan naar de app. De app wordt geopend en de melding Niet geregistreerd wordt weergegeven. De app is namelijk wel geïnstalleerd, maar is nog niet geregistreerd als sleutel voor een vergrendelingssysteem. Ga door naar hoofdstuk 4.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence A picture containing text, screenshot, font, brand

Description automatically generated A screenshot of a document

Description automatically generated with low confidence A picture containing text, screenshot, font, brand

Description automatically generated A picture containing text, screenshot, software, operating system

Description automatically generated

Huawei-telefoons:

1. Open het registratiebericht van iLOQ en druk op de koppeling. De instructiepagina wordt geopend in uw standaardbrowser.
  2. Druk op de knop BEKIJKEN OP AppGallery. U wordt doorgestuurd naar de installatiepagina van de iLOQ S50-app op AppGallery.
  3. Druk op de knop INSTALLEREN. Druk op de knop OPENEN nadat de app is geïnstalleerd.
  4. Lees de EULA en het privacybeleid. Ga nadat u beide documenten hebt gelezen terug naar de app en druk op AKKOORD EN DOORGAAN om de voorwaarden te accepteren en door te gaan naar de app. De app wordt geopend en de melding Niet geregistreerd wordt weergegeven. De app is namelijk wel geïnstalleerd, maar is nog niet geregistreerd als sleutel voor een vergrendelingssysteem. Ga door naar hoofdstuk 4.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated   A screenshot of a phone

Description automatically generatedA picture containing text, screenshot, font, brand

Description automatically generated   A screenshot of a document

Description automatically generated with low confidence   A picture containing text, screenshot, font, brand

Description automatically generated   A picture containing text, screenshot, software, operating system