Kadotin avaimeni, eikä minulla ole toista avainta juuri nyt saatavilla; miten voin estää kadonneen avaimen käytön?

Voit estää kadonneen avaimen välittömästi iLOQ HOME -sovelluksella. Valitse Avaimet -listalta haluttu  / kadonnut avain ja estä se.

Päivitä seuraavaksi toiselle avaimelle tieto kadonneesta avaimesta (=viimeisin estolistaversio) joko iLOQ HOME sovelluksella tai käyttämällä toista avainta ulko-oven lukijassa.

Tämän jälkeen käytä päivitettyä avainta sinun asuntosi lukossa, jolloin lukkosi saa tiedon kadonneesta avaimesta, eikä hyväksy sitä enää.

Jos sinulla ei ole käytettävissä enää muita avaimia, voit käyttää ensin lukijassa ja sitten omassa lukossasi toista samaan lukitusjärjestelmään ohjelmoitua avainta, esimerkiksi naapurin avainta.

Tekemäsi kadonneen avaimen esto päivittyy etuoven online-lukijalle automaattisesti. On hyvä idea käyttää estolistalla päivitettyä avainta myös muissa kiinteistön lukoissa, joihin sinulla on pääsy ja joissa ei ole automaattisesti päivittyvää iLOQ Online -lukijaa, esim varastohuoneissa.