Puhelinavaimeni on rekisteröity ja saatavilla iLOQ S50 -sovelluksessa, mutta lukko ei aukea puhelinavaimella. Mitä minun tulisi tehdä?

Puhelinavaimeni on rekisteröity ja saatavilla iLOQ S50 -sovelluksessa, mutta lukko ei aukea puhelinavaimella. Mitä minun tulisi tehdä?

Alla olevasta luettelosta saat tietoja ja vianmääritysvinkkejä.

• NFC-toiminnon on oltava aktivoituna puhelimessa. Voit tarkistaa tämän puhelimen asetuksista.
  • NFC-antennin sijainti riippuu puhelimen mallista. Tarkista NFC-antennin sijainti puhelimen käyttöohjeesta tai ottamalla yhteyttä valmistajaan. Katso alla olevista kuvista, missä NFC-antenni sijaitsee valikoiduissa puhelinmalleissa.
  • Puhelimen kuoret/kotelot voivat estää puhelinavaimen asianmukaisen toiminnan. Poista kuori/kotelo ja yritä uudelleen.
  • Tarkista, että avaimesi ei ole vanhentunut. Jos avain on vanhentunut, lukitusjärjestelmän nimi näkyy keltaisella ja nimen perässä on keltainen kolmio. Sinun on päivitettävä avaimesi palvelimelta. Siirry Lukitusjärjestelmän tiedot -näkymään painamalla lukitusjärjestelmän nimeä Lukitusjärjestelmät-näkymässä. Avaimen päivitystila -kohdasta näet, milloin avain on päivitettävä. Jos haluat päivittää avaimen palvelimelta ja nollata näytöllä näkyvien lukitusjärjestelmien vanhenemislaskurit, valitse PÄIVITÄ.
  • Varmista, että käytettävissäsi on mobiiliverkko tai Wi-Fi. (Tämä ei ole aina tarpeen, mutta jos avaimella on odottava päivityspyyntö, verkkoyhteys tarvitaan.) Myös jos lukko on määritetty vaatimaan avaimen online-todennusta, puhelimessa on oltava verkkoyhteys lukkoa avattaessa.
  • Puhelimen ajan ja päivämäärän asetuksena on oltava automaattinen asetus. Avain ei välttämättä toimi, mikäli niitä muutetaan manuaalisesti.
  • Käynnistä puhelin uudelleen ja yritä uudelleen.
  • Poista iLOQ S50 -sovellus puhelimestasi ja asenna se uudelleen.

Huomio: kun olet poistanut sovelluksen ja asentanut sen uudelleen, sinun on pyydettävä pääkäyttäjältä uutta avaimen rekisteröintilinkkiä.

Esimerkkejä NFC-antennin sijainnista valikoiduissa puhelinmalleissa:

A picture containing mobile phone, gadget, electronic device, portable communications device

Description automatically generated

A picture containing mobile phone, gadget, electronic device, portable communications device

Description automatically generated

NFC-tunnisteita toimittava Seritag ylläpitää verkkosivustollaan listaa eri puhelinmallien NFC-antennien sijainneista: https://seritag.com/learn/nfc-enabled-phones/.

Kattava luettelo Samsung-puhelinten NFC-tunnistusalueista on osoitteessa www.samsung.com/hk_en/nfc-support/