En saa puhelinavaimeni rekisteröintiviestiä, mitä minun tulisi tehdä?

Ota yhteyttä lukitusjärjestelmäsi pääkäyttäjään (kuten isännöitsijään). Lukitusjärjestelmän pääkäyttäjä voi tarkistaa, onko puhelinavaimen rekisteröintitekstiviesti tai -sähköposti lähetetty, ja lähettää sinulle tarvittaessa uuden. Olet saattanut saada rekisteröintilinkin myös sähköpostitse, joten tarkista myös saapuneet viestit rekisteröintiviestin varalta.

Jos iLOQ S50 -sovellusta ei ole vielä asennettuna puhelimeesi saadessasi avaimen rekisteröintilinkin, linkin napauttaminen vie sinut ensin sovelluksen lataussivulle. Kun olet asentanut iLOQ S50 -sovelluksen, sinun on palattava linkkiin ja napautettava sitä uudelleen saadaksesi itse avaimen, minkä jälkeen voit suorittaa avaimen rekisteröinnin loppuun sovelluksessa.

Huomio: Avaimen rekisteröintiviesti on voimassa vain 120 tuntia. Jos puhelinavainta ei rekisteröidä 120 tunnin kuluessa viestin lähettämisestä, se mitätöityy. Tällöin sinun on pyydettävä pääkäyttäjältä uutta avaimen rekisteröintilinkkiä.