Tarvitseeko meillä olla iLOQ Online -lukijan lisäksi erillinen PIN-koodinlukija pääsisäänkäynnin ovella?

Ei tarvitse, kun iLOQ Online -lukija on asennettu pääsisäänkäynnin oveen.

iLOQ HOME -sovelluksella kaikki käyttäjät näkevät oman aktiivisen pääsykoodin mobiilisovelluksessaan. Pääsykoodi (PIN-koodi) voidaan jakaa luotetuille henkilöille ja palveluntarjoajille ja se on myös helposti vaihdettavissa, jotta rakennuksen turvallisuustaso ei vaarannu.