Kuinka varaan tilan tai palvelun iLOQ HOME sovelluksella?

Käyttäjät voivat varata yhteisiä tiloja ja palveluja puhelimella, suoraan iLOQ HOME -sovelluksesta.

Kohdassa Varaukset, sovellus näyttää varattavien tilojen ja palveluiden nimet, sekä varattavat ajat.

Varaukset näkyvät sekä Varaukset -välilehdellä että suoraan sovelluksen etusivulla. Varaajana voit myös muokata / poistaa omia varauskiasi sovelluksessa.