Lukon ohjelmointi epäonnistui, punainen led palaa. Mitä tulee tehdä?

Mahdollinen ongelma ja korjaavat toimenpiteet: Väärä ohjelmointitehtävä lukolle, käyttäjä yrittää:

- Ohjelmoida lukkoa, joka ei ole alustettu > alusta lukko ennen ohjelmointia

- Alustaa lukkoa, joka on ohjelmoitu > aseta lukko ensin tehdastilaan ennen alustusta

- Asettaa ohjelmoitua lukkoa tehdastilaan > Aseta lukko ensin alustettu

-tilaan ennen tehdastilaa

- Ohjelmoida väärää lukkoa > aseta ohjelmointikaapeli oikealle lukolle