Ik ben mijn sleutel kwijt en heb op dit moment geen andere sleutel; hoe kan ik de verloren sleutel blokkeren?

U kunt de verloren sleutel blokkeren met de iLOQ HOME-app. U moet het sluitsysteem bijwerken om informatie over de geblokkeerde sleutel te geven. Als u zelf geen andere sleutels heeft, kunt u een andere sleutel gebruiken die in hetzelfde sluitsysteem is geprogrammeerd, bijvoorbeeld de sleutel van de buren. Gebruik die sleutel in het slot van je appartement om de laatste blokkeringslijst voor de deur van je appartement bij te werken. Het is niet nodig om de sleutel van de voordeur te tonen; het wordt automatisch bijgewerkt. Maar het is een goed idee om de sleutel te gebruiken in andere sloten waartoe u toegang heeft en die geen iLOQ Online-lezers hebben, zoals opslagruimten, om de sloten bij te werken.