En pysty rekisteröimään puhelinavainta. Tekstiviestin rekisteröintilinkki ei aukea sovelluksessa, mitä minun tulisi tehdä?

• Jos sinulla on Android-puhelin, tarkista täsmälinkit. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > iLOQ S50 > Aseta oletukseksi > Tuetut verkko-osoitteet. Ota iloq.com-osoitteet käyttöön, jos ne eivät ole käytössä, ja yritä avata linkkiä uudelleen.
  • Olet saattanut saada rekisteröintilinkin myös sähköpostitse, joten tarkista myös saapuneet viestit rekisteröintiviestin varalta.
  • Käynnistä puhelin uudelleen ja yritä avata linkki.
  • Joissain tapauksissa, kun puhelin on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon (esimerkiksi yrityksen sisäiseen verkkoon), verkko voi estää sinua avaamasta avaimen rekisteröintitekstiviestiä. Tällöin poista Wi-Fi käytöstä ja yritä uudelleen.
  • Poista iLOQ S50 -sovellus puhelimestasi ja asenna se uudelleen.

Huomio: kun olet poistanut sovelluksen ja asentanut sen uudelleen, sinun on pyydettävä pääkäyttäjältä uutta avaimen rekisteröintilinkkiä.