iLOQ S50 -sovellukseen tulee seuraava ilmoitus: ”Ei kelvollisia avaimia, päivitä avaimesi”

Tämä tarkoittaa, että sinun on päivitettävä avaimesi. Lukitusjärjestelmän pääkäyttäjä voi määrittää avaimelle vanhenemisajan. Avaimen vanhenemisaika on turvallisuustoiminto, joka edellyttää, että käyttäjä päivittää avaimet palvelimelta säännöllisin väliajoin, jotta käyttöoikeudet pysyvät aina ajan tasalla.

Jos avain on vanhentunut, lukitusjärjestelmän nimi näkyy keltaisella ja nimen perässä on keltainen kolmio. Sinun on päivitettävä avaimesi palvelimelta. Siirry Lukitusjärjestelmän tiedot -näkymään painamalla lukitusjärjestelmän nimeä Lukitusjärjestelmät-näkymässä. Avaimen päivitystila -kohdasta näet, milloin avain on päivitettävä. Jos haluat päivittää avaimen palvelimelta ja nollata näytöllä näkyvien lukitusjärjestelmien vanhenemislaskurit, valitse PÄIVITÄ.