Ik kan het toegangsrecht niet zien of vinden, ook al weet ik zeker dat ik het heb gemaakt?

Bij het aanmaken van een toegangsrecht wordt de zichtbaarheid ervan gedefinieerd (Standaard getoond / Niet standaard getoond). Met de knop Alles wissen zoekcriteria kunt u ervoor zorgen dat u alle toegangsrechten ziet. Het toegangsrecht kan ook liggen in een Zone waartoe u geen rechten heeft. Bekijk ook de perceel selectie.