Het lukt me niet om de telefoonsleutel te registreren. De sms-link opent niet in de toepassing voor de registratie. Wat moet ik doen?

• Als u een Android-telefoon hebt, controleer dan deeplinks. Ga naar Instellingen > Apps > iLOQ S50 > Instellen als standaard > Ondersteunde webadressen. Schakel de iloq.com-adressen in als deze zijn uitgeschakeld en probeer de link vervolgens opnieuw te openen.
  • Het is ook mogelijk dat u een registratielink via e-mail hebt ontvangen, dus controleer ook uw inbox op het registratiebericht.
  • Start uw telefoon opnieuw op en probeer de link opnieuw te openen.
  • In sommige gevallen, wanneer u bent verbonden met een wifinetwerk (denk aan een intern bedrijfsnetwerk), kan het netwerk uw pogingen om de sms van de sleutelregistratie te openen blokkeren. In dit geval schakelt u wifi uit en probeert u het opnieuw.
  • Verwijder de iLOQ S50-app van uw telefoon en installeer de app opnieuw.

Opmerking: Nadat u de app hebt verwijderd en opnieuw hebt geïnstalleerd, vraagt u uw beheerder om een nieuwe sleutelregistratielink.