Ik heb geen toegang tot wifi of een mobiel netwerk. Hoe kan ik het slot openen?

Over het algemeen is er geen netwerkverbinding nodig om sloten te openen, maar tijdens de initiële sleutelregistratie is wel een verbinding vereist. Als de vergrendeling echter is geconfigureerd om online verificatie van de sleutel te vereisen, dan moet de telefoon een netwerkverbinding hebben bij het openen van een slot. Als uw beheerder bovendien een vervalinterval heeft ingesteld voor uw sleutel, dan is een netwerkverbinding vereist voor het bijwerken en/of vernieuwen van sleutels.