Inloggen mislukt, wat te doen?

- Er zijn Windows-updates in behandeling> Installeer alle beschikbare Windows-updates en start de computer opnieuw op.

- Programmer kan niet worden gevonden> Controleer of er geen andere instances tegelijkertijd zijn geopend, installeer de stuurprogramma's opnieuw.

- Wachtwoord of gebruikers-ID is onjuist> Controleer gebruikers-ID en wachtwoord, vraag een andere gebruiker om het wachtwoord voor uw gebruikers-ID te wijzigen.

- Geen verbinding met de iLOQ-server> Controleer de internetverbinding, gebruik dezelfde internetinstellingen als de internetbrowser

- Geen rechten met ingevoegd token> Controleer of u het juiste iLOQ-token heeft, controleer bij een andere systeemgebruiker of uw gebruikers-ID inlogrechten heeft met ingevoegd token.