Mijn telefoonsleutel is geregistreerd en beschikbaar in de iLOQ S50-app, maar het slot gaat niet open met de telefoonsleutel. Wat moet ik doen?

Bekijk de onderstaande lijst voor informatie en tips om het probleem op te lossen:

• De NFC-functie van uw telefoon moet zijn ingeschakeld. U kunt dit controleren in de instellingen van uw telefoon.
  • Afhankelijk van het telefoonmodel kan de NFC-antenne zich op verschillende plekken in de telefoon bevinden. Als u niet weet waar u de NFC-antenne kunt vinden, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van uw telefoon of neemt u contact op met de fabrikant. Bekijk de onderstaande afbeeldingen voor informatie over de locatie van de NFC-antenne van bepaalde telefoonmodellen.
  • Telefoonhoesjes kunnen de reden zijn dat de telefoonsleutel niet goed functioneert. Verwijder het telefoonhoesje en probeer het nogmaals.
  • Controleer of uw sleutel niet is vervallen. Als uw sleutel is vervallen, wordt de naam van het vergrendelingssysteem in geel weergegeven, gevolgd door een gele driehoek. U moet dan uw sleutels vernieuwen via de server. Druk op de naam van het vergrendelingssysteem in de weergave Vergrendelingssystemen en ga naar de weergave Details vergrendelingssysteem. In deze weergave toont de Sleutelvernieuwingsstatus u of u uw sleutel direct dient te vernieuwen of geeft de resterende tijd weer waarna u de sleutel dient te vernieuwen. Druk op VERNIEUWEN om de sleutel via de server te vernieuwen en de vervalintervalteller opnieuw in stellen voor de weergegeven vergrendelingssystemen.
  • Zorg ervoor dat u een mobiel netwerk of wifi beschikbaar hebt (dit is niet altijd nodig, maar als er een update/vernieuwingsverzoek klaarstaat voor uw sleutel, dan is er een netwerkverbinding nodig). Bovendien, als de vergrendeling is geconfigureerd om online verificatie van de sleutel te vereisen, dan moet de telefoon een netwerkverbinding hebben bij het openen van een slot.
  • Datum en tijd moeten op uw telefoon op automatisch zijn ingesteld, want handmatige wijziging hiervan kan ervoor zorgen dat uw sleutel niet functioneert.
  • Start uw telefoon opnieuw op en probeer het opnieuw.
  • Verwijder de iLOQ S50-app van uw telefoon en installeer de app opnieuw.

Opmerking: Nadat u de app hebt verwijderd en opnieuw hebt geïnstalleerd, vraagt u uw beheerder om een nieuwe sleutelregistratielink.

Voorbeelden van de locatie van de NFC-antenne in bepaalde telefoonmodellen:

A picture containing mobile phone, gadget, electronic device, portable communications device

Description automatically generated

A picture containing mobile phone, gadget, electronic device, portable communications device

Description automatically generated

Op de website van Seritag, een leverancier van NFC-tags, vindt u een lijst met de locaties van NFC-antennes voor verschillende telefoonmoddellen. De website is: https://seritag.com/learn/nfc-enabled-phones/.

Voor een uitgebreide lijst van de NFC-detectiezones van Samsung-telefoons gaat u naar www.samsung.com/hk_en/nfc-support/