De cilinder kan niet worden geprogrammeerd - verkeerde cilinder

Zorg ervoor dat u de juiste cilinder probeert te programmeren. Na een mislukte programmeerpoging, kunt u opnieuw proberen te programmeren door de programmeermodus in te schakelen. Als de programmeermodus is ingeschakeld en u de programmeerkabel in de cilinder steekt, controleert iLOQ Manager of er programmeertaken zijn voor de cilinder. U krijgt een melding als er geen opdrachten zijn voor de cilinder.