Ik kan de sleutel niet vinden op mijn telefoon. Wat moet ik doen?

Als u een Android-telefoon hebt, kunt u een persoonlijk en een zakelijk profiel hebben op uw telefoon. In dit geval is het mogelijk dat u twee iLOQ S50-apps hebt geïnstalleerd op uw telefoon: één in uw persoonlijke profiel en één in uw zakelijke profiel. De sleutel of het vergrendelingssysteem is niet zichtbaar als de app is geopend in het verkeerde profiel. Open daarom de app in beide profielen en controleer of u de sleutel ziet in een van de profielen.