Wanneer u een deur probeert te openen en de toepassing geeft de melding, 'Toegang geweigerd'. Ik zie het vergrendelingssysteem in mijn iLOQ S50-app. Wat moet ik doen?

• Controleer of uw sleutel niet is vervallen. Als uw sleutel is vervallen, wordt de naam van het vergrendelingssysteem in geel weergegeven, gevolgd door een gele driehoek.Druk op de naam van het vergrendelingssysteem in de weergave Vergrendelingssystemen en ga naar de weergave Details vergrendelingssysteem.Druk op VERNIEUWEN om de sleutel via de server te vernieuwen en de vervalintervalteller opnieuw in stellen voor de weergegeven vergrendelingssystemen.
  • Controleer of de datum en tijd op automatisch zijn ingesteld op uw telefoon. Als u ze handmatig hebt gewijzigd, werken de sleutels mogelijk niet.
  • Neem dan contact op met uw beheerder en vraag een nieuwe sleutelregistratielink aan.