iLOQ-meldingen zijn niet zichtbaar op de Android-statusbalk of in de meldingsbalk. Hoe kan dit?

U moet meldingen toestaan voor de iLOQ S50-app in de Android-instellingen. Voor meer informatie raadpleegt u de gebruikershandleiding van uw telefoon.

In sommige gevallen kunnen externe toepassingen meldingen blokkeren. Controleer alle instellingen van uw externe toepassingen en stel deze apps zo in dat zij iLOQ-meldingen toestaan.