Er det muligt at bruge egne tags på iLOQ Online-døre // Mifare?

Det er også muligt at bruge eksterne tags med iLOQ Online-læsere, men licenserne til de eksterne tags skal aktiveres i låsesystemet. Sørg for, at iLOQ S10-læsere understøtter denne funktion: Læsere leveret fra 2019 har den support klar, og de, der er leveret tidligere, skal opdateres. N100-softwaren skal være mindst FW 2.0.0.12 Derudover skal du bruge en separat programmeringslæser P10S.30