Jeg kan ikke finde nøglen på min telefon. Hvad gør jeg?

Hvis du har en Android-telefon, har du mulighed for at oprette en personlig profil og en arbejdsprofil på din telefon. Hvis dette er tilfældet, har du muligvis to iLOQ S50-apps installeret på din telefon: en på din personlige profil og en på din arbejdsprofil. Nøglen/låsesystemet kan ikke ses, hvis appen åbnes i den forkerte profil, så åbn appen i begge profiler og tjek, om nøglen kan ses i én af dem.