Hvad er fordelene ved at bruge iLOQ Home Appen?

Der er mange :

• Administrere nøgler for hvert husstandsmedlem
  • Bloker mistede eller stjålne nøgler
  • Bestil nye nøgler
  • Opdater eksisterende nøgles adgangsrettigheder hurtigt ved hjælp af smartphones NFC-teknologi - Fjernlås hovedindgangen
  • Del hovedindgangsadgangskode - I centrale nøglesystemer kan brugere give adgang til en tjenesteudbyders nøgle for at give adgang til deres egne lejligheder
  • I hovednøglesystemer viser iLOQ HOME de nøgler, der har adgang til brugernes lejligheder og giver brugerne besked, hvis hovednøglen er blevet brugt til at indtaste dem. Og
  • Reserver tider til fællesrum eller tjenester
  • Få adgang til bookede pladser