Voiko asiakas käyttää omia tunnisteitaan (esimerkiksi Mifare) iLOQ Online ovissa?

iLOQ Online lukijoissa on mahdollista käyttää myös kolmannen osapuolen tunnisteita, mutta lukostossa on aktivoitava ulkoisten tunnisteiden käyttö. Varmistathan, että lukijasi tukevat tätä ominaisuutta. Vuodesta 2019 alkaen toimitetuissa lukijoissa tuki on valmiina. Sitä aiemmin toimitetut tulee päivittää niin, että N100 ohjelmiston tulee olla vähintään FW 2.0.0.12 Lisäksi tarvitset erillisen ohjelmointilaitteen P10S.30