Jeg kan ikke registrere telefonnøglen. Sms-linket åbner ikke i applikationen, når jeg skal registrere? Hvad gør jeg?

• Tjek de dybe links, hvis du har en Android-telefon. Gå til Indstillinger > Apps > iLOQ S50 > Angiv som standard > Understøttede webadresser. Aktiver iloq.com-adresser, hvis de er deaktiverede, og prøv derefter at åbne linket igen.
  • Du kan også modtage et registreringslink pr. e-mail, så tjek din indboks for at se, om registreringsmeddelelsen ligger dér.
  • Genstart telefonen og prøv at åbne linket igen.
  • I visse tilfælde, hvor du er forbundet til et Wi-Fi-netværk (f.eks. et internt virksomhedsnetværk), kan et netværk forhindre dig i at åbne sms’en med nøgleregistreringen. I så fald skal du slukke for din Wi-Fi og prøve igen.
  • Fjern iLOQ S50-appen fra telefonen og installer den igen.

Bemærk: Når du har fjernet og geninstalleret appen, skal du bede din administrator om et nyt nøgleregistreringslink.