Jeg kan ikke huske masteradgangskoden. Hvad skal jeg gøre?

Spørg iLOQ, hvis adgangskoden er gemt på serveren.

- Hvis ikke, vil det ikke være muligt at tilføje nye låse eller oprette nye tokens til låsesystemet, medmindre den oprindelige adgangskode findes.

- Hvis ja, angiv iLOQ servicekoden, navnet på låsesystemet eller kontraktnummeret. iLOQ opkræver 200 EUR for hver hentning. Bemærk! iLOQ giver kun adgangskoden til en kendt person, og applikationen til hentning skal udføres i skriftligt format