Problemer med virksomhedsejede dedikerede enheder i forbindelse med brug af iLOQ S50-appen

Hvis du har en virksomhedsejet telefon, der er under MDM-styring (styring af mobile enheder), kan det ske, at styringssoftwaren blokerer for brugen af iLOQ S50-mobilappen eller NFC-funktionen på din telefon. I dette tilfælde bør du kontakte administratoren af enhedens styringssystem i din virksomhed for at finde ud af, hvordan du tillader brugen af S50-appen og/eller NFC-funktionen.