Jeg har ikke modtaget nogen registreringsmeddelelse til min telefonnøgle. Hvad gør jeg?

Kontakt din låsesystemadministrator (f.eks. ejendomsinspektøren). Låsesystemadministratoren kan tjekke, om der er sendt en sms eller e-mail vedrørende registrering af telefonnøglen, og kan også sende dig en ny, hvis du har brug for det. Du kan også modtage registreringslinket pr. e-mail, så tjek også din indboks for at se, om registreringsmeddelelsen ligger dér.

Du skal være opmærksom på, at hvis iLOQ S50-appen ikke er installeret på din telefon, når du trykker på det modtagne nøgleregistreringslink, vil du blive bedt om først at downloade appen. Når du har installeret iLOQ S50-appen, skal du gå tilbage til linket og trykke på det igen for at modtage nøglen og derefter afslutte nøgleregistreringen i appen.

Bemærk: Meddelelsen om registrering af nøglen er gyldig i 120 timer. Hvis telefonnøglen ikke bliver registreret inden for 120 timer, efter at den blev sendt, bliver den ugyldig. I så fald skal du bede din administrator om et nyt nøgleregistreringslink.