Vi har allerede et iLOQ S5 system, kan vi bruge eksisterende nøgler? Er det muligt at opdatere nøgler til nyere FW?

Ja, du kan opdatere dine eksisterende iLOQ K5S.1-3-nøgler til iLOQ HOME-kompatible nøgler, men vi anbefaler nyere K5S.4-nøgler, der leveres efter den 15. december 2021. Disse nøgler har en bedre NFC-antenne, hvilket sikrer en jævn brugeroplevelse.